Woom elsker sykler. 
Og woom forstår barn!

Vi er woom. Christian Bezdeka, Marcus Ihlenfeld og teamet vårt. Vi elsker sykler og å gjøre barn lykkelige. Alt begynte med å søke etter den perfekte sykkelen til våre egne barn: Vi ønsket å vite hva som må til for å skape den beste barnesykkelen og ønsket å bygge sykler som inspirerer både barn og foreldre. 

Utformet med lidenskap. Det som fulgte var seks utrolige og utfordrende år som konfronterte en verden av barnesykler gjennom konstante spørsmål, eksperimentering og endring av ting direkte på sykkelen. Resultatet er vi stolte av: seks woom-modeller for barn mellom halvannet og fjorten år. Og vi har fortsatt mye mer foran oss!

Individuell og ultralett. Når det gjelder våre barns behov, er vi forpliktet. 85% av våre syklers deler er individuelt designet og produsert eksklusivt for woom, tilpasset behovene til små anatomier.

Vekt er også en avgjørende faktor når det gjelder å ha det gøy på sykkelen. Gjennom vårt stadige utviklingsarbeid har vi lykkes med å bygge woom sykler 40% lettere enn vanlige barne sykler, noe som gjør de til noen av de letteste barnesyklene i markedet!

» Vi ønsker at så mange barn som mulig å skal elske å sykle – det er vårt oppdrag. »

Marcus Ihlenfeld
Grunnlegger av woom

Raskere utvikling. Når barna trives på en sykkel, sykler de med mer entusiasme. Det beste beviset: barn lærer seg selv å sykle opptil 30% raskere på våre sykler.


Oppleve eventyr. Å være i stand til å utforske verden på egen hånd er en opplevelse for barn. Vi sikrer sykling gjennom utmerket håndtering og ergonomi, slik at de små kan sykle med letthet og komme hjem sikkert.


God verdi. Selv om vi lidenskapelig utformer den beste sykkelen med best kvalitet, legger vi stor vekt på prisen. Woom sykler er rimelige for alle fordi prismessig, er de tilsvarende bedre enn standard barnesykler.

Image with visual parallax effect